Voorbereidingen
Door: marcus de koning
Blijf op de hoogte en volg Marcus
18 Juli 2011 | Nederland, Amsterdam
We hebben besloten om in Hongkong 7 dagen te blijven. Dat is van 27 juli tot 3 augustus. Daar gaan we naar de familie van Karking. Ook gaan we naar victoria peek en nog veel meer leuke dingen doen.
Van 3 augustus tot 10 augustus verblijven we in Wenzhou in een hotel. Daar gaan we langs de oma van LiYan. natuurlijk gaan we daar ook weer super leuke dingen doen.
Van 10 aug tot 13 aug verblijven we in Hangzhou daar gaan we veel cultuur opzoeken en de beste thee van de wereld drinken.
Dan gaan we van 13 aug tot 15 aug naar Shanghai. Daar gaan we onder anderen naar het hoogste gebouw van China zelf. In de avond van 15 augustus pakken we de nachttrein naar Beijing (Peking). Daar komen we dan 16 augustus aan op treinstation, vanuit daar worden we opgepikt door onze prive tourguide. Die verzorgd voor 5 dagen onze reis in Beijing. De laatste 2 dagen verblijven we in The Emperor hotel of Beijing. Dit is een 5 sterren hotel met uitzicht op de verboden stad. Dan pakken we 22 augustus het vliegtuig terug naar NL :( en komen we ook aan op 22 augustus op schiphol.
En dat is onze vakantie, maar ik vertel nog niet alles wat we precies gaan doen anders is het niet leuk mijn reisverslag te lezen.
Nog maar 8 daagies heb er ZIN IN!!!!!!
18 Juli 2011 - 07:28
Tom:
Marc, veel plezier....ben benieuwd naar je verslagen -
18 Juli 2011 - 14:55
Mama:
Het aftellen is begonnen.
Succes Mama -
26 Juli 2011 - 07:02
Mama:
Zo vandaag de grote dag de wekker loopt al af. Over een paar uurtjes gaan we jullie naar schiphol brengen en dan is het aan de piloot om jullie veilig naar China te brengen. Hele fijne vakantie met elkaar en geniet van de ervaringen die jullie op doen. Heel veel liefs en een dikke kus Mama. -
26 Juli 2011 - 07:07
Trudy:
Hallo Marc. Ik wens je veel plezier met je mooie reis in China. Ik ga je volgen en ben reuze nieuwsgierig naar alle mooie dingen die je gaat zien.
Groeten, Trudy xxx -
26 Juli 2011 - 09:53
Junjun:
HEEL VEEL PLEZIER!!!! hopelijk een veilige, goede, leuke reis en schrijf ALLES op!!!
~groetjes, Jun